Komentara: 0
Pregleda: 2559

Još jedan sajam zapošljavanja u Subotici

06.04.2009. u 01:17h
Izvor: RTV
<p>Tokom vikenda u Subotici je održan jo&scaron; jedan sajam zapo&scaron;ljavanja, koji je i ovog puta izazvao veliko interesovanje. Na sajmu se, u organizaciji Nacionalne službe zapo&scaron;ljavanja, predstavilo tridesetak poslodavaca, koji su ponudili oko 140 slobodnih radnih mesta.</p>
Još jedan sajam zapošljavanja u Subotici

Uglavnom su traženi srednjeobrazovani profili - bravari, varioci, monteri, šivači, elektromehaničari, vozači, grafičari, medicinske sestre, ali inženjeri različitih profila, agenti prodaje, prodavci osiguranja, zaštitari privatne imovine, odnosno radnici privatnog obezbeđenja... Prvi put se na sajmu kao poslodavac pojavila i vojska, koja je nudila posao za 20 profesionalnih vojnika.

Mnogi posetioci sajma, među kojima je veliki broj onih koji godinama traže posao, popunili su prijave za poslove koji ih interesuju, ali kako je broj nezaposlenih na sajmu daleko premašio broj ponuđenih radnih mesta, ipak će mnogi otići razočarani sa ove gotovo humanitarne akcije.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2559
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.