Komentara: 0
Pregleda: 3289

JKP "Vodovod i kanalizacija" na sajmu predstavio svoje aktivnosti

25.08.2011. u 13:45h
Izvor: RTV City
JKP "Vodovod i kanalizacija" na sajmu predstavio svoje aktivnosti
Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iskoristilo je priliku da u okviru aktuelnog Sajma privrede u subotičkoj Hali sportova predstavi ciljeve ovog preduzeća kao i projekte koji su u ovoj godini realizovani i one koji će do kraja godine biti realizovani.Čelnici „Vodovoda“ su naveli da planiranje i razvoj njihovih infrastrukturnih objekata imaju za cilj da prate urbani i ekonomski razvoj našeg grada kao i da građanima obezbede kvalitetan nivo usluge. Sve ovo će se odvijati u skladu sa osnovnim dokumentom „Vodovoda“ „Strategijom razvoja JKP Vodovod i kanalizacija Subotica do 2026.godine“. Napominjući neophodnost saradnje grada, investitora i ovog javnog preduzeća  u „Vodovodu“ kađu da će svi novi proizvodni objekti ispunjavati standarde i biti u potpunosti infrastrukturno opremljeni u vidu kvalitetnog vodosnabdevanja i kanalisanja.Osnivanjem dva javna preduzeća, Privredno- tehnološki Parkovi i Park Palić, omogućena je kvalitetnija realizacija projekata i objedinjavanje zahteva raznih privrednih subjekata.

Od realizovanih projekata istaknuto je da su izgrađeni magistralni vodovod Subotica-Palić, magistralni vodovod Horgoški put kao i zapadni magistralni vodovod. A naredni period ove godine će biti posvećen realizaciji sekundarnih investicija u ulicama i domaćinstvima građana. Najavljena je izgradnja kanalizacione mreže u MZ Željezničko naselje, u ulici Albe Vidakovića u Aleksandrovu kao i kanalizacionu mrežu sa crpnom stanicom u istom naselju.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3289
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

javno komunalno preduzeće

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.