Komentara: 0
Pregleda: 1920

JKP Suboticagas završilo sa investicijama za 2011. godinu

25.10.2011. u 15:38h
Izvor: RTV Yueco
JKP Suboticagas završilo sa investicijama za 2011. godinu

Javno komunalno preduzeće Suboticagas završilo je previđene investicije za 2011. godinu.

Kako je izneo direktor ovog preduzeća Grgo Horvatski, završen je magistralni gasovod od Veterinarskog zavoda do Privredne zone Mali Bajmok u vrednosti od preko 25 miliona dinara koji su obezbeđeni kroz kredit Banke Inteza. Pored ovog, završen je i magistralni gasovod ka budućoj zoni komercijalnih delatnosti na području nekadašnje druge kasarne, kao i širenje distributivne mreže u gradu, pre svega na Korzou.

Time je pokriveno preko 90% ulica u širem centru grada, Zorci, Kelebiji i Paliću, a istovremeno teku aktivnosti na pripremama za investicije u sledećoj godini. Tu se misli na grananje mreže u Privrednoj zoni Mali Bajmok, za šta je građevinska dozvola obezbeđena, projekat urađen, a kompletan tenderski postupak za izbor izvođača i dobavljača opreme za razvodnu mrežu biće odrađen još u ovoj godini.

U JKP Suboticagas dosta se očekuje i od lokacije nekadašnje druge kasarne, ali će biti uloženo i u rekonstrukciju postojeće mreže.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1920
Povezane teme

grgo horvacki

suboticagas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.