Komentara: 3
Pregleda: 3580

JKP Parking dodelio nagrade za najbolje literarne radove

20.04.2011. u 15:08h
Izvor: RTV City
JKP Parking dodelio nagrade za najbolje literarne radove
U prostorijama JKP „Parking“ danas je upriličena dodela nagrada učenicima, čiji su radovi bili najuspešniji na Literarnom konkursu koji je ovo preduzeće raspisalo povodom svetskog dana Planete zemlje.

Žiri je imao veoma težak zadatak da od 109 pristiglih najboljima dodeli nagrade. Prema rečima Aleksandra Vitkovića, PR JKP Parking, skoro sve škole su učestvovale u konkursu.

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda prvo mesto osvojila je Ivona Balažević, drugo mesto Milica Lenard, a treće mesto podelili su Kovač Viktorija, Fero Karolina i Levai Reka.
U kategoriji od petog do osmog razreda, prva nagrada osvojio je Luka Stantić, drugu nagradu Marga Stantić, a treće mesto podelili su Josipa Ivković, Koršoš Karolina i Liptak Lila.

Nagrada za najoriginalniji rad pripala je Farkaš Rebeki, dok je nza najbolju školu po broju poslatih radova osvojila osnovna škola "Hunjadi Janoš" iz Čantavira.

Cilj konkursa je bio jačanje ekološke svesti kod mladih osnovaca, kako bi budući naraštaji mogli da čuvaju zelene površine.



Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3580
Povezane teme

jkp parking subotica

Aleksandar Vitković

nagrade za literarne radove

Milorad Slijepčević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.