Komentara: 0
Pregleda: 4317

JJ Zmaj: Obrazovanje odraslih

05.01.2009. u 10:57h
<p>Osnovna &scaron;kola &ldquo;Jovan Jovanović Zmaj&rdquo; od danas pa do 16. januara vr&scaron;i upis učenika u sve razrede osnovne &scaron;kole za obrazovanje odraslih. Nastava počinje 19. januara, a za upis je potrebno svedočanstvo o poslednjem pozitivnom zavr&scaron;enom razredu i izvod iz Matične knjige rođenih ili venćanih.</p>
JJ Zmaj: Obrazovanje odraslih

Osnovno obrazovanje odraslih u velikoj meri se razlikuje od redovnog osnovog obrazovanja. Tu se uglavnom školuju mladi između 15 i 20 godina, koji moraju da pohađaju nastavu po istim pravilima kao i u redovnim školama, s tim da nastavna godina traje jedno regularno polugodište.

Učenici koji upisuju osnovnu školu za odrasle, uglavnom su mladi kojima je neophodna bar takva školska sprema. Oni se često odlučuju da nakon ovog stepena obrazovanja upisuju i srednje škole i steknu još vece obrazovne stepene.

Dodatne informacije o upisu i školovanju mozzete dobiti radnim danima od 8 do 12 časova na drugom poluspratu Otvorenog univerziteta u sobi 310 ili na broj telefona 554-600 lokal 115.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4317
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.