Komentara: 0
Pregleda: 2766
Foto

Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

17.12.2019. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Jelke koje su okitili učenici OISŠ "Žarko Zrenjanin" od danas krase hol Otvorenog univerziteta, a kako bi u ovu prazničnu izložbu uključili i sugrađane, ostavili su i posebnu jelku namenjenu njima da je okite novogodišnjim porukama.
Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Kreativnost i veština, kao i šta za njih znači ovaj simbol božićnih i novogodišnjih praznika, ogleda se u svakoj od 15 jelki koje su pažljivo izrađivali i ukrašavali učenici OISŠ "Zarko Zrenjanin" od oktobra. Prema rečima direktorke škole, Dragane Vučković, ova izložba predstavlja zahvalnost gradu na podršci i doprinos njegovom ulepšavanju uoči predstojećih praznika, kao i radost zbog završetka jedne uspešne godine.

- Zajedno sa našim sugrađanima želimo da isprativmo ovu godinu kako to dolikuje, jer je 2019. godina za nas predstavljala veliki korak napred. U ovoj godini smo uspeli da renoviramo salu, otvorili smo izuzetno značajnu senzornu sobu, a do kraja godine ćemo pokrenuti i lift u našoj školi, na šta samo posebno ponosni. Tako da je ova godina zaista bila za radost i pamćenje, a u narednu godinu ulazimo sa optimiznom i verom da će nam i ona biti ovako uspešna i srećna - rekla je Vučković.

Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Izložba je imala za cilj da učenici OISŠ "Žarko Zrenjani" izađu pred sugrađane i pokažu svoje znanje i umeće, ali i da pošalju poruku da ne mogu jedni bez drugih. Upravo je zbog toga na kraju izložbe ostavljena jedna posebna jelka, namenjena sugrađanima i njihovim novogodišnjim željama.

- To je poslednja, 16-ta jelka, a nju nismo završili, ona je samo do pola okićena. Učenici su osmislili i ostavili papiriće na koje naši sugrađani mogu da napišu novogodišnju čestitku i da zakače na jelku. Sve je pripremljeno, samo treba da dođu i verujem da će svaka jelka uspeti da oplemeni dušu posetilaca, zbog čega je ova ostavljena za kraj, da nakon posete, nadahnuti lepim osećanjima, ostave poruku - dodala je Vučković.

Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Izložbu okićenih jelki učenika OISŠ "Zarko Zrenjanin" zainteresovani sugrađani moći će da posete do 15. januara 2020. godine u holu Otvorenog univerziteta.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Otvaranje izložbe - Jelke u očima učenika OiSŠ "Žarko Zrenjanin"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2766
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

OiSS Žarko Zrenjanin

izložba

jelka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.