Komentara: 8
Pregleda: 4285

Jelen Top 10 danas u Subotici

20.05.2011. u 17:52h
Jelen Top 10 danas u Subotici

Posle nekoliko nastupa u raznim gradovima po Srbiji Jelen Top 10 turneja 20. maja stiže u Suboticu u MKC Nepker, gde će nastupiti Darkwood Dub, Obojeni Program, Kanda Kodža i Nebojša, Veliki prezir i Bjesovi.

“Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promovise kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti po medijima“, saopštili su organizatori.

"U želji da promovišemo kvalitetnu urbanu muziku, pored emisije Jelen Top 10 pokrenuli smo i Jelen Top 10 turneju. Verujemo da smo ponudili mladima drugačiji izbor, jer je očigledna njihova potreba za kvalitetnim muzičkim sadržajem. Jelen Top 10 turneja jeste način privlačenja pažnje mladih u Srbiji, što potvrđuju i prepuni klubovi širom Srbije gde su održani koncerti. Uvek se traži karta više, a sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova prave svirke koje cemo dugo pamtiti", rekao je Lazar Sakan, voditelj emisije Jelen Top 10.

Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo i Sombor, od ukupno planiranih 15 gradova.

Pored grupa Darkwood Dub i Kanda Kodža i Nebojša koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupali su i nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.

Koncert u Subotici počinje u 21. čas, a ulaznice za koncert Jelen Top 10 turneje u Subotici mogle su se nabaviti u pretprodaji u "The Code", po ceni od 500 dinara, a na dan koncerta koštaće 700 dinara.

Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4285
Povezane teme

nepker

jelen top 10

kanda kodža i nebojša

bjesovi

veliki prezir

obojeni program

darkwood dub

jelen top 10 turneja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.