• Pregleda: 764

Jedriličarstvo: Zapaženi nastupi takmičara "Palića" na regati u Mađarskoj

Agard u Mađarskoj proteklog vikenda bio je domaćin "Epitok kupa" u jedrenju, na kojem su učestvovali i takmičarki JK "Palić". Više takmičara ostvarilo je zapažene rezultate, dok su drugi unapredili svoju tehniku i prikupili iskustvo.
Jedriličarstvo: Zapaženi nastupi takmičara "Palića" na regati u Mađarskoj

Jedriličarski klub "Palić", predvođen trenerom Dejanom Zakićem, na regati u Mađarskoj učestvovao je sa 11 takmičara. Prvi dan je padala kiša i nije bilo uslova za jedrenje, dok je drugog dana duvao jak vetar od 12 m/s i održale su se četiri trke.

Zapažene rezultate ostvario je Nenad Zakić u klasi Optimist osvojivši 1. mesto u ukupnom plasmanu i 1. mesto do 12 godina, zatim Aleksa Sretenović koji je zauzeo 3. mesto u ukupnom plasmanu i 1. mesto u konkurenciji do 12 godina, dok je Luka Sretenović osvojio 3. mesto do 12 godina. U klasi Laser Radial Danilo Bešić je osvojio 2. mesto i srebrnu medalju.


I ostali takmičari JK "Palić" su ostvarili veliki napredak u tehnici u svojim klasama. Atila Dubičanac klasa Finn, Bertalan Molnar, Roland Kovač i Tamaš Arnold u klasi Optimist, Robert Kovač u klasi Laser Standard, kao i Dario Bešić i Relja Kresović u klasi Laser 4.7.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.