• Pregleda: 974

Jedriličarstvo: Palić za vikend domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine

Proteklog vikenda u Golupcu održano je Prvenstvo Srbije u jedrenju, na kojem su nastupili i takmičari iz Jedriličarskih klubova "Palić" i "Reful" i tom prilikom osvojili četiri medalje. Već za vikend Palić je domaćin OPV.
Jedriličarstvo: Palić za vikend domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine

Klub sa Palića, predvođen trenerom Dejanom Zakićem, na jedriličarskoj regati u Golupcu je nastupio sa dvanaest takmičara. Regata se bodovala za državno prvestvo. U klasi "Optimist", uzrast do 12 godina, Nenad Zakić je osvojio 2. mesto i srebrnu medalju, dok je Luka Sretenović morao da se zadovolji bronzom.

U klasi "Finn" Tihomir Zakić je takođe došao do postolja, ali sa trećim osvojenim mestom. Član JK "Reful" Petra Buljovčić osvojila je srebrnu medalju u klasi "Laser 4.7".

Naredna regata na kojoj će učestvovati ekipa sa Palića je Otvoreno prvenstvo Vojvodine, koje će se održati predstojeći vikend, a čiji je domaćin JK "Palić".Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Suboticanka Odgovori
U koliko sati? Do koliko?
SW Odgovori
Lepa tradcija, samo, da niko ne padne u Suboticku septicku jamu :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.