Komentara: 0
Pregleda: 1149

Jedriličarstvo: "Palić" drugi na Prvenstvu Srbije u Donjem Milanovcu

27.08.2019. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Na 44. Kupu Srbije u jedrenju, održanom na Dunavu u nacionalnom parku Đerdap jedriličari Palića osvojili su tri medalje, dok su na Prvenstvu Srbije u Donjem Milanovcu u ekipnom plamanu zauzeli drugo mesto.
Jedriličarstvo: "Palić" drugi na Prvenstvu Srbije u Donjem Milanovcu

Na Dunavu u nacionalnom parku Đerdap održan je 44. Kup Srbije u jedrenju, na kojem se nadmetalo omsadesetak takmičara u svim klasama. Takmičari Jedriličarskog kluba "Palić" osvojili su tri medalje. a nastupili su u sastavu: Nenad Zakić, Aleksa Sretenović, Luka Sretenović, Bertalan Molnar, Tamaš Arnold, Roland Kovač, Dario Bešić, Danilo Bešić, Relja Kresović, Robert Kovač u Tihomir Zakić.

Istaknute rezultate postigli su Nenad Zakić u klasi OPTIMIST (treće mesto u ukupnom plasmanu i drugo do 12 godina) i Tihomir Zakić u klasi FINN koji se okitio zlatnom medaljom, rangiranjem u ukupnom plasmanu.

Jedriličari Palića bili su uspešni i na Prvenstvu Srbije u timskom jedrenju za klasu OPTIMIST, koje je održano u Milanovcu. Palićani u sastavu Nenad Zakić, Aleksa Sretenović, Luka Sretenović, Bertalan Molnar, Tamaš Arnold su osvojili drugo mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1149
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.