Komentara: 0
Pregleda: 1264

Jedriličarstvo: Održan 1. "Palićki Laser kup" u čast decenije postojanja JK "Reful"

22.09.2021. u 17:39h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarstvo: Održan 1. "Palićki Laser kup" u čast decenije postojanja JK "Reful"

Jedriličarski klub "Reful" iskoristio je zadnji letnji vikend kako bi organizovao svoju poslednju regatu u ovoj godini, po prvi put - "Palićki Laser kup". Na ovoj regati su mogli da učestvuju samo takmičari iz klase "laser", zbog toga je bilo manje takmičara nego uobičajeno.

- "Palićki Laser kup" organizujemo u čast decenije od osnivanja kluba i planiramo da ova regata za 10 godina bude međunarodna regata - "EVROPA Laser kup" - poručuju iz JK "Reful".

Učestvovalo je ukupno 11 takmičara iz 5 klubova (AJK, Gemax, Palić, Zemun i Reful). Jedrilo se dva dana po idealnom vremenu za jedrenje. Prvog dana su odjedrene četiri trke, a narednog još tri.

Pobednici po klasama su: ILCA7 - Danilo Bešić, ILCA6 - Kristina Boja i ILCA4 - Relja Milovanović. Zbog bolesti takmičara JK "Reful" nije imao predstavnike na ovoj regati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1264
Povezane teme

jedriličarstvo

jedrenje

jedriličarski klub reful

jedriličarska regata

palićki laser kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.