• Pregleda: 4401

Jedna poginula osoba, dve teže i 11 lakše povređenih - bilans je prošlonedeljne saobraćajne hronike

Jedna poginula osoba, dve teže i 11 lakše povređenih - bilans je prošlonedeljne saobraćajne hronike

U periodu od 9. do 15. novembra 2015. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.

U sedam saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je poginula, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i 11 je lakše povređeno, dok je u šest saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici su u navedenom periodu imali 13 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Alisa u zemlji čuda Odgovori
Svojevremenim postavljanjem saobraćajnog znaka zabrane skretanja u levu stranu, odnosno izvlačenjem dvostruke pune linije na raskrsnici prometne saobraćajnice M.Gorki i sporedne B.Miličević, zadovoljena je forma željene izmene režima saobraćaja na tom delu puta. A suština...? E, suština kao uzročno-posledična veza ili iskrivljeni odraz u ogledalu našeg već poslovičnog nemara i neodgovornosti, ogleda se ne samo u ovom, prošlim i budućim izveštajima, nego i u sledećem primeru...:

Danas, u 14,25 č, dakle u samom špicu saobraćaja, prepuno policijsko vozilo se iz sporedne ul. B. Miličević uspešno uključio u reku nailazećih vozila i, pretpostavljam, bez problema stiglo na odredišno mesto u smeru Palića. Jeste da je preko-preče, ali naokolo je, ipak, brže ako se ima u vidu manja verovatnoća da se bude neželjeni statistički podatak u vlastitom izveštaju. Ovoga puta ih je, ali i dalje brojne sledbenike u kršenju izmenenjenog režima saobraćaja - "maca obišla"! Pitanje je da li će im talija biti naklonjena i sledećeg puta ili...?!
TEP Odgovori
Rana zora 14.nov.,Kanjiški put,ZONA ŠKOLE !!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.