Komentara: 15
Pregleda: 8531

Javni toalet u Dudovoj šumi konačno u funkciji

07.07.2017. u 15:11h
Izvor: Subotica.com
Javno komunalno preduzeće "Stadion" Subotica stavilo je u upotrebu javni toalet u Dudovoj šumi. Toalet će biti otvoren svaki dan, u periodu od 7 do 22 časa, a upotreba je besplatna.
Javni toalet u Dudovoj šumi konačno u funkciji

Subotica ima višegodišnji problem s manjkom javnih toaleta. Nakon brojnih primedbi građana, 2014. godine, tadašnji gradonačelnik Subotice, Jene Maglai, najavio je sanaciju i izgradnju javnih toaleta u Subotici i na Paliću, za šta je bilo namenjeno oko 6,6 miliona dinara. Grad je do tada imao samo jedan javni toalet u funkciji, pored Gradske kuće.

Javni toalet u Dudovoj šumi konačno u funkciji

Kada je u pitanju toalet u Dudovoj šumi, njegova izgradnja započeta je 2012. godine, ali on nikada nije bio pušten u rad. Kako je Dudova šuma mesto gde se okupljaju sportisti, rekreativci, ali i porodice sa decom i starije osobe, sugrađani su se žalili i ukazivali više puta na neophodnost toaleta. Tek nakon pet godina, ovaj toalet, koji je prilagođen i za osobe sa invaliditetom, moći će da koriste.

Osim ovog toaleta, JKP "Stadion" Subotica postavio je i dva mobilna toaleta na Segedinskom putu, kod ulaza na Gradsko strelište, koji će biti na raspolaganju građanima (sportistima, rekreativcima) do 1. septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 8531

Povezane zviždaljke

Povezane teme

dudova šuma

jkp stadion subotica

javni toalet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.