• Pregleda: 6402

Javni poziv za gradske instruktore na popisu 2011

Javni poziv za gradske instruktore na popisu 2011

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za prijavljivanje kandidata za gradske instruktore koji će učestvovati u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti od 05. do 31. jula popunjavanjem elektronske prijave koja će biti dostupna na adresi popis2011.stat.rs.

Opšti uslovi koje kandidati moraju ispuniti su posedovanje državljanstva Republike Srbije, najmanje 18 godina starosti, stečeno najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju. Javni poziv za popisivače biće objavljen početkom avgusta 2011. godine.

Popis stanovništva u Subotici će se obaviti između 01. i 15. oktobra 2011. godine.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
ledenjak Odgovori
Taman sam hteo da pitam šta će se desiti ako odbijem da dam podatke ( malo mi je glupo kad ih već imaju u Udbi :) ) kad pročitah
"KAZNENE ODREDBE o popisu stanovništva za 2011 godinu
Član 29
Novčanom kaznom od 20.000 do 50.000 dinara kazniće se za prekršaj fizičko lice
obuhvaćeno popisom ili lice koje je obavezno da dâ podatke o odsutnim članovima
domaćinstva, odnosno roditelj, usvojitelj ili staratelj za dete mlađe od petnaest
godina ako odbije da odgovori na pitanja u popisnim obrascima ili da netačne i
nepotpune odgovore (član 27. st. 1. i 2). "

Bez obzira na nacionalnu pripadnost narod na ovim terenima je uvek spreman za sprdnju sa vlastima , tako da se mogu svakojaki odgovori očekivati :)
Biće interesantno kada se u popisu nadju Marsovci , Đžedaji , Vampiri i ostale srodne duše , jer zakon to dozvoljava . Sa zanimanjem ću čekati rezutate popisa ... :)
murtalj Odgovori
nije mi jasno zasto se nemogu prijaviti na konkurs jer nema u opciji banaka""AIK BANKA "" NIS,PA SHODNO TOME NI NEMOGU UNETI BROJ RACUNA U POLJE ZA RACUN0MOLIM VAS DA NAS NE DISKRIMINISETE NEGO -DODAJTE I AIK BANKU NIS U SPISAK....HVALA AKO TO UCINITE,MOCI CU DA SE PRIJAVIM KAO I DRUGI KORISNICI BANAKA!!!!!!!!!!!
suboticanka Odgovori
samo se nadam da ce ovaj posao dobiti nezaposleni a ne opet da neko radi dva i tri posla a da za druge nema nijedan.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.