• Pregleda: 1446

Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović, sastali su se juče, u Gradskoj kući, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem, potpredsednikom Žarkom Zečevićem i generalnim sekretarom OKS Đorđem Višackim.
Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

Tokom radne posete Subotici, Maljković se susreo i sa Tamašom Kajdočijem, osvajačem srebrne medalje na Olimpijskim igrama mladih 2014. godine i višestrukim osvajačem medalja na juniorskim svetskim i evropskim prvenstavima u dizanju tegova.

Na sastanku kod gradonačelnika Labana, kojem su prisustvovali i predsednik Saveza Srbije za dizanje tegova Milan Mihajlović, kao i Tamaš Kajdoči sa članovima njegovog stručnog štaba, razgovaralo se o produbljivanju saradnje između Olimpijskog komiteta Srbije i grada Subotice, s obzirom na to da iz Subotice dolazi aktuelni olimpijski šampion u rvanju, kao i veliki broj drugih vrhunskih sportista.

Predsednik OKS Maljković i gradonačelnik Bogdan Laban dogovorili su da će grad Subotica obezbediti dodatne prostorije za trening našem najboljem dizaču tegova, kao i da će postojeće prostorije biti u potpunosti renovirane. Pored toga, lokalna samouprava u Subotici će u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije kroz program „Tokio 2020“ obezbediti sve neophodne uslove za kvalitetne pripreme, sportsko usavršavanje i nastup Tamaša Kajdočija na takmičenjima i kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Izvor: Subotica.rs
4
malterica Odgovori
Kume, brate, brige me prate. Saradnja malo "jaca".
Xy Odgovori
Sve je to lepo ,i treba im pomoci...ali sta je sa mladjim sportistima koji tek treba da stignu na vrh u svom sportu??ko ce njima pomoci? Kad su trebali da dobiju stipendije, za postignute rezultate ,grad je ukinuo pomoc svim sportistima(i takvima koji su na primer ove godine ucestvovali na Olimpijadi mladih)!!!Izgovor bio da nema para...ili nisu znali kako da ih raspodele! Bolje onda nista nemojte obecavati, jer na kraju uvek ispada da ste ispalili ljude...meni sve ovo lici na Donkihotea kad sedi na magarcu i na stapu drzi sargarepu ispred nosa magarcu da bi taj hodao:)
AlwaysUltra Odgovori
Vidim - slika naprdnjačkog Vožda je okačena na zid. Sve ostalo može da ide u propast - i uveliko je otišlo ...
Tuta bugarin Odgovori
Kada ce atlet staza na spartaku??? Sramoto!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.