Komentara: 4
Pregleda: 2251
Foto

Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

12.10.2017. u 02:33h
Izvor: subotica.rs
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović, sastali su se juče, u Gradskoj kući, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem, potpredsednikom Žarkom Zečevićem i generalnim sekretarom OKS Đorđem Višackim.
Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

Tokom radne posete Subotici, Maljković se susreo i sa Tamašom Kajdočijem, osvajačem srebrne medalje na Olimpijskim igrama mladih 2014. godine i višestrukim osvajačem medalja na juniorskim svetskim i evropskim prvenstavima u dizanju tegova.

Na sastanku kod gradonačelnika Labana, kojem su prisustvovali i predsednik Saveza Srbije za dizanje tegova Milan Mihajlović, kao i Tamaš Kajdoči sa članovima njegovog stručnog štaba, razgovaralo se o produbljivanju saradnje između Olimpijskog komiteta Srbije i grada Subotice, s obzirom na to da iz Subotice dolazi aktuelni olimpijski šampion u rvanju, kao i veliki broj drugih vrhunskih sportista.

Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

Predsednik OKS Maljković i gradonačelnik Bogdan Laban dogovorili su da će grad Subotica obezbediti dodatne prostorije za trening našem najboljem dizaču tegova, kao i da će postojeće prostorije biti u potpunosti renovirane. Pored toga, lokalna samouprava u Subotici će u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije kroz program „Tokio 2020“ obezbediti sve neophodne uslove za kvalitetne pripreme, sportsko usavršavanje i nastup Tamaša Kajdočija na takmičenjima i kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Izvor: subotica.rs
Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika Predstavnici Olimpijskog komiteta  na prijemu kod gradonačelnika
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2251
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.