Komentara: 25
Pregleda: 30849
Video

Izvađen utopljenik iz Palića

21.06.2021. u 12:21h > 13:44
Izvor: Subotica.com
Oko 10,30 časova vatrogasci-spasioci izvukli su iz vode beživotno telo muškarca za kojeg se sumnja da se juče kasnije popodne utopio u Palićkom jezeru.
Izvađen utopljenik iz Palića

Njegovo telo je uočeno nedaleko od klupe za zaljubljene, oko pedesetak metara od obale jezera. Odmah je reagovala spasilačka služba i uz pomoć čamca izvukla telo.

Kako saznajemo preminuli je G.P. (1967). Ljudi koji su ga poznavali tvrde da je bio vrsan ronilac i dugogodišnji spasilac, ali da sumnjaju da ga je izdalo srce.

On je tokom popodneva biciklom otišao na Palić, pre toga javio se prijatelju, a onda, kako je i ranije najavio, zaplivao u jezeru. U jednom momentu sa obale su primetili da neko doziva u pomoć, ali vrlo brzo je potonuo. Pozvana je policija i odmah je krenula potraga.

Izvađen utopljenik iz PalićaDanas prepodne je u potragu trebao da se uključi i specijalni ronilački tim MUP-a, ali pre nego što su stigli telo je isplivalo na površinu. Tužilac je naložio je obdukciju, nakon čega će biti poznate sve okolnosti smrti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 30849

Povezane vesti

Povezane teme

palićko jezero

utapanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.