• Pregleda: 1128

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Tokom naredne sedmice, od 23. do 27. decembra, ambulante Dom penzionera, Ogranak 3, Mali Bajmok, Tavankut, Bikovo, Peščara i Đurđin radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Dom Penzionera će u utorak i četvrtak raditi od 7 do 14 časova, u sredu će biti zatvorena, dok će ostalim danima raditi po ustaljenom rasporedu.

Ambulanta Ogranak 3 će u ponedeljak, četvrtak i petak biti otvorena od 7 do 14 časova, u utorak od 13 do 20 časova, dok u sredu neće raditi.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Mali Bajmok, u ponedeljak, četvrtak i petak mogu da posete ovu zdravstvenu ustanovu od 13 do 20 časova, u utorak od 7 do 14 časova, dok u sredu neće raditi.

Ambulanta Tavankut će u ponedeljak, utorak i četvrtak raditi od 7 do 14 časova, u petak od 7 do 20 časova, dok u sredu neće raditi.

Naredne sedmice, ambulante Đurđin i Bikovo radiće po izmenjenom radnom vremenu samo jedan dan i to u utorak, od 7 do 14 časova, dok je ostalim danima radno vreme nepromenjeno.

Ambulanta Peščara će u ponedeljak i utorak pacijente primati od 7 do 14 časova, dok će ostalim danima raditi po ustaljenom rasporedu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.