Komentara: 0
Pregleda: 794

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

06.10.2019. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne sedmice, od 7. do 11. oktobra, ambulante Bački Vinogradi, Organak 3, Novi Žednik, Bikovo, Kelebija i Mali Bajmok radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, tokom naredne sedmice ambulante Bački Vinogradi i Ogranak 3 radiće po izmenjenom radnom vremenu samo u ponedeljak, od 7 do 10:30 časova, dok je ostalim danima radno vreme u obe ambulante nepromenjeno.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Novi Žednik, u sredu mogu da posete ovu zdravstvenu ustanovu od 15 do 20 časova, dok je ostalim danima radno vreme ambulante nepromenjeno.

Ambulanta Bikovo će u ponedeljak raditi od 12 do 19:30 časova, dok će u sredu biti otvorena od 7 do 10:30 časova. Ostalim danima ambulanta će raditi po ustaljenom rasporedu.

Ambulanta Kelebija će tokom naredne sedmice raditi po izmenjenom radnom vremenu samo u sredu i to od 7 do 10:30 časova.

Ambulanta Mali Bajmok će u ponedeljak primati pacijente od 7 do 14 časova, dok će ostalim danima raditi po ustaljenom rasporedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 794
Povezane teme
dom zdravlja subotica radno vreme ambulante kontrola zdravlja ambulantni pregledi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.