Komentara: 1
Pregleda: 2557

Izmena saobraćanja linije 25 u četvrtak (Čantavirski put)

30.09.2015. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Zbog sutrašnjeg zatvaranja pružnog prelaza na Čantavirskom putu ova deonica puta biće zatvorena za saobraćaj, zbog čega će doći do izmene trase na liniji 25 Subotica-Klisa-Dušanovo.
Izmena saobraćanja linije 25 u četvrtak (Čantavirski put)

Autobusi će na ovoj liniji iz pravca Dušanova, sa Čantavirskog puta pre stajališta Vagon skretati udesno na makadamski put, sa kojeg će se uključiti na Bikovački put, odakle će saobraćati do Aleksandrova i dalje starom trasom linije.

Autobusi će se iz pravca Subotice kretati starom trasom linije do Aleksandrova, zatim Bikovačkim putem, gde će pre stajališta Lamić škola, autobusi skretati desno na makadamski put, sa kojeg će se uključiti na Čanavirski put, odakle će dalje saobraćati starom trasom linije.

Izmena saobraćanja linije 25 u četvrtak (Čantavirski put)

Zbog izmene trase linije 25 neće biti u funkciji stajališta Joka salaš, Bosanski salaš, Integral i Fidelinka. Ukoliko se steknu uslovi da izvođači ranije završe radove na sanaciji pružnog prelaza, autobusi će se vratiti na staru trasu linije 25, saopšteno je iz Suboticatransa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2557

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.