• Pregleda: 5358

Izložba: "Različiti, a isti"

Izložba: "Različiti, a isti"

U holu Robne kuće Maksi održana je izložba “Različiti a isti” u organizaciji osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin”, na kojoj su, osim njih, učestvovali štićenici u okviru kreativnih radionica Gerontološkog centra, kao i štićenici školskog centra za obrazovanje i vaspitanje slušno oštećenih lica. Izložba je humanitarno – prodajnog karaktera a ostvareni prihod biće namenjen Likovnoj radionici škole u cilju promovisanja likovnog stvaralaštva učenika i štićenika.

Učenici osnovne škole Ivan Goran Kovačić i inkluzivni hor sastavljen od učenika i štićenika nosioca izložbe svečano su otvorili osmu po redu izložbu “Različiti a isti”.

U holu su izloženi radovi koji su stvarani u kreativnim radionicama Gerontološkog centra i na ovaj način oni su prikazani svim građanima Subotice.

Nakon svečanog otvaranja i kratkog kulturno zabavnog programa, svi posetioci su imali prilike da kupe nešto od izloženih stvari.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
SviSmoIsti Odgovori
Molim sve koji su u mogucnosti da odu, pogledaju radove i kupe po nesto sitno jer je rec o humanitarnom dogadjaju!!! Ja sam kupio jelkicu napravljenu od belog perja za 100 din, i sada mi ukrasava trpezarijski sto. Pravila deca iz skolskog centra za vaspitanje i obrazovanje slusno ostecenih lica. Predivno. :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.