Komentara: 1
Pregleda: 5717

Izložba: "Različiti, a isti"

15.12.2011. u 15:40h
Izvor: RTV Yueco
Izložba: "Različiti, a isti"

U holu Robne kuće Maksi održana je izložba “Različiti a isti” u organizaciji osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin”, na kojoj su, osim njih, učestvovali štićenici u okviru kreativnih radionica Gerontološkog centra, kao i štićenici školskog centra za obrazovanje i vaspitanje slušno oštećenih lica. Izložba je humanitarno – prodajnog karaktera a ostvareni prihod biće namenjen Likovnoj radionici škole u cilju promovisanja likovnog stvaralaštva učenika i štićenika.

Učenici osnovne škole Ivan Goran Kovačić i inkluzivni hor sastavljen od učenika i štićenika nosioca izložbe svečano su otvorili osmu po redu izložbu “Različiti a isti”.

U holu su izloženi radovi koji su stvarani u kreativnim radionicama Gerontološkog centra i na ovaj način oni su prikazani svim građanima Subotice.

Nakon svečanog otvaranja i kratkog kulturno zabavnog programa, svi posetioci su imali prilike da kupe nešto od izloženih stvari.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5717
Povezane teme

gerontološki centar subotica

OiSS Žarko Zrenjanin

škola za slušno oštećena lica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.