Komentara: 21
Pregleda: 25875
Foto

Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo

26.06.2015. u 15:09h
Izvor: Subotica.com
Nedaleko od Glavne autobuske stanice danas oko 12,30 časova putničko vozilo marke Mercedes iz za sada neutvrđenih razloga skrenulo je na blagoj krivini sa glavnog puta i sa prednjim levim delom udarilo u stablo koje se nalazilo uz biciklističku stazu.
Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo

U saobraćajnoj nezgodi osim vozača koji je pretrpeo lakše telesne povrede nije bilo drugih posledica po živote i zdravlje prolaznika koji su u to vreme bili u neposrednoj okolini. Vozilo je po udarcu u drvo završilo između biciklističke staze i glavnog puta, a brzom intervencijom dva vozila vatrogasne službe sprečeno je samozapaljivanje vidno oštećenog vozila iz kojeg je, kako kažu građani iz obližnjih zgrada, izlazio gusti beli dim iz predela motora.

Saobraćajna policija je posle obezbeđivanja mesta nezgode izvršila uviđaj, a povređeno lice je u svesnom stanju  transportovano u Urgentni centar Opšte bolnice u Subotici.

Nakon uviđaja biće utvrđene činjenice i okolnosti pod kojima se ova nezgoda desila, a po prvim neslužbenim informacijama s obzirom da nije bilo vidljivijih tragova kočenja na glavnom putu prepostavlja se da je vozač ili prebrzo ušao u krivinu ili je privremeno izgubio svest.

Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo

Izvor: Subotica.com
Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda Saobraćajna nezgoda preko puta zgrade Suda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 25875
Povezane teme

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.