Komentara: 0
Pregleda: 4708

Izgradnja puta u Bačkim vinogradima

18.05.2011. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
Izgradnja puta u Bačkim vinogradima

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić i v.d. generalni direktor kompanije “Vojput”, Veselin Šuković potpisali su ugovor o izgradnji puta u Bačkim Vinogradima, Muškatla ulica. Reč je o prekograničnom IPA projektu između Srbije i Mađarske u okviru projekata izgradnje puta i potrebne infrastrukture za otvaranje graničnih prelaza Bački Vinogradi-Ašothalom.

Vrednost projekta je milion i 388 hiljada evra, stim da je grad Subotica učestvovao sa 450.000 evra. Izgradnja puta je značajna, jer vodi ka otvaranju graničnog prelaza u Bačkim Vinogradima, koji je u planu da se gradi.

Put je dugačak 1650 metara, a predviđena širina iznosi 7,5 metara. Ovo je jedan od najzanačajnih projekata, jer se radi o ambiciji da se uskoro otvori granični prelaz.Pored toga, u tom regionu biće izgrađeno i 25 kilometara biciklističke staze.

Vrednost ugovorenih radova za izgradnju puta iznosi oko 31 milion dinara. Rok za završetak je 45 radnih dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4708
Povezane teme

Saša Vučinić

IPA projekat

vojput

veselin šuković

bački vinogradi

izgradnja puta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.