• Pregleda: 3092

Izgrađen novi magistralni vodovod - dovoljno vode za investitore

Izgrađen novi magistralni vodovod - dovoljno vode za investitore
Gradonačelnik Saša Vučinić je danas otvorio zapadni krak magistralne vodovodne mreže u privrednoj zoni Mali Bajmok.

Izgradnja kraka, kojom su, između ostalog, kompletirani infrastrukturni uslovi za razvoj novih proizvodnih pogona u Subotici, trajala je sedam meseci, izvođač radova bio je d.o.o Potiski vodovodi, a finansijer pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja, koji je za realizaciju ove investicije izdvojio 52,5 miliona dinara. Izgradnja zapadnog kraka magistralnog vodovoda omogućiće nastavak izgradnje magistralnog voda prema Ljutovu, Gornjem i Donjem Tavankutu, čime će biti rešeno organizovano vodosnabdevanje skoro svih prigradskih naselja, kvalitetnije vodosnabdevanje južnog i jugozapadnog dela grada i povezivanje Vodozahvata 1 i 2.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
Ceca Odgovori
I tako eto zahvaljujući svojim zaslugama i predanim radom Snežana Pejčić iz odseka za građevinarstvo gradske uprave našla se u fotelji direktora vodovoda .... i ćup ide na vodu dok se ne razbije ....
Milo Odgovori
Ceco, iz kog si ti filma i šta tebi nije jasno? To što je jedna sposobna menadžerka došla na čelo Vodovoda? Stvarno smo narod nikakav......Niko nam ne valja. Zato nam tako i ide.
Always Ultra Odgovori
Najezim se od reci "menadzer" u nasem znacenju!!! U razvijenom zapadnim drustvima oni jesu pokretaci slozenih i korisnih operacija, ali kod nas je strahovita invazija svakojakih "menadzera" koji su placeni ni za sta! Inace, dosta je slab pritisak vode ovih dana...
Igore Odgovori
Opšte poznata stvar u ovome gradu je da kadrovi DS koji dobiju radna mesta po svojim zaslugama i poslušnosti stranci moraju na svome tekućem računu otvoriti trajne naloge za plaćanje kod banke preko koje dobijaju platu i da 3 do 5 % od njihovog primanja automatski ide na račun stranke pa prema tome računica je vrlo prosta: što više svojih kadrova na što višim funkcijama i biće i više para u kasi stranke !
Ceca Odgovori
Tako je Igore i nećemo, znači, dalje diskutovati a kakve je to "veštine" prezentovala pred nekime referentkinja iz odseka za građevinarstvo gradske uprave da bi mogla zasesti u direktorsku fotelju, motivi su svima jasni osim onima koji neće da ih vide ili su i sami u tom krugu pa nisu ni svesni toga da to nije normalno stanje društva !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.