Komentara: 6
Pregleda: 10446

Izgoreo kombi na auto-putu, nema povređenih

02.09.2019. u 15:48h
Izvor: Subotica.com
Nešto posle 12 časova na auto-putu, na deonici između Žednika i Bačke Topole, došlo je do samozapaljivanja kombi vozila, koje je u potpunosti izgorelo, ali srećom nije bilo povređenih.
Izgoreo kombi na auto-putu, nema povređenih

Kombi novosadskih registracija, kretajući se iz pravca Subotice prema Novom Sadu, iznenada je počeo da se dimi u predelu motora, što je vozača primoralo da se zaustavi i pokuša da ugasi požar, ispostavilo se na instalacijama. Međutim, kako je otvorio haubu vatra se još više proširila, te je za kratko vreme zahvatila i ostatak vozila.

Iako je ekipa vatrogasaca-spasilaca stigla brzo na mesto gde je goreo kombi, vozilo je već uveliko bilo u buktinji, a očajni vozač je mogao samo da posmatra kako vozilo i sve u njemu nestaje u plamenu. Vozač je prisebno uspeo da zaustavi vozilo u zaustavnoj traci, pa nije bilo problema u odvijanju saobraćaja.

Izgoreo kombi na auto-putu, nema povređenih

Na ovoj deonici, nekoliko časova ranije desila se stravična saobraćajna nezgoda koja je za posledicu imala gubitak tri života, dok je jedno dete iz smrskanog vozila zbrinuto u subotičkoj bolnici sa povredama glave, ali u stabilnom stanju. Ova nezgoda desila se u suprotnom smeru, u pravcu iz Novog Sada prema Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 10446

Povezana vest

Povezane teme

požar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.