Komentara: 2
Pregleda: 3186

Izbori na proleće?

30.06.2011. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Izbori na proleće?

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće održani istovremeno, na proleće iduće godine - prelomili su lideri vladajuće koalicije.

Kako "Novosti" saznaju, posle ideje da se opštinski i vojvođanski izbori organizuju pre republičkih, do kraja ove godine, ipak je odlučeno da se na glasanje ide objedinjeno, istog dana. Tako će, prema sadašnjoj proceni stranaka vlasti, izbori na sva tri nivoa biti održani u prvoj polovini aprila.

Od ideje da se lokalni pokrajinski izbori održe tokom 2011. odustalo se pošto je procenjeno da u periodu teške krize građani ne bi razumeli ekonomsku opravdanost organizovanja duplih izbora. U vladajućem bloku rezonuju da bi, u slučaju razdvojenih izbora, opozicija dobila priču o "rasipničkoj vlasti" kao adut, tako da DS, SPS i G 17 ne bi mogle da politički kapitalizuju prednost odvojenih termina za izbore, zaključiuje ovaj list.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3186
Povezane teme

Izbori u Subotici

republički izbori

parlamentarni izbori

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

pokrajinski izbori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.