Komentara: 0
Pregleda: 3975

Izašao je oktobarski 5+

18.10.2011. u 14:46h
Izvor: RTV Yueco
Izašao je oktobarski 5+

Početkom i ove školske godine, svakog utorka od 20 časova, u informatičkom kabinetu Doma učenika u Harambašićevoj ulici, okupljaju se subotički srednjoškolci, zaljubljenici u pisanje i druženje - polaznici novinarske sekcije, koju već tri godine vode glavni i odgovorni urednik Boris Cupać, kome pomažu Tatjana Mandić Takač, Olivera Uščumlić, Margareta Tomo i Karolina Pap Bartuš.

Novi broj donosi foto-reportažu iz Politehničke škole, autorske tekstove profesora, razgovore sa uspešnim učenicima, vesti iz srednjih škola, priče, pesme i crteže učenika, pregled novih filmova i muzičkih albuma; foto-reportažu iz palićkog ZOO vrta; savete psihologa i ginekologa; foto-galerije sa ekskurzija, nagradne igre i još mnogo toga interesantnog za srednjoškolski uzrast.

Novine su dvojezične, a dele se besplatno po subotičkim srednjim školama. Podršku projektu daju Dom učenika i FOKUS Fondacija. Novine 5+ je početkom ove godine stručni žiri Pokrajinske Domijade proglasio za Najbolji školski list u Vojvodini 2011.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3975
Povezane teme

pet plus

fondacija fokus

novine za srednjoškolce

Fokus fondacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.