• Pregleda: 1641

Izabrano novo rukovodstvo u stonoteniskom klubu Spartak

Na izbornoj skupštini stonoteniskog kluba Spartak izabrano je novo rukovodstvo kluba. Novi predsednik sa četvoro godišnjim mandatom je Santo Robert. Po njegovim rečima prvi zadatak je bolja saradnja sa rukovodstvom kluba

Izabrano novo rukovodstvo u stonoteniskom klubu Spartak

Najvažniji sportski rezultat je svakako da se prvoj ekipi obezbedi opstanak u društvu najboljih. Članovi upravnog odbora kluba su Santo Robert, Palfi Đula, Mrkić Đorđe, Matković Aleksandar, Berebji Ištvan, Vukas Đorđe i Dulić Igor. Potpredsednik kluba je Đorđe Vukas. Sportski direktor kluba je Đula Feldi. Lepa vest za sve u klubu je početak gradnje nove hale koja će većim delom biti namenjena za stoni tenis. Kada je u pitanju takmičarska sezona 2008/2009. prvoj ekipi Spartaka sledi borba za opstanak u društvu najboljih. U narednom periodu cilj kluba je da igrači ostaju u Subotici što bi značilo što bolji plasman i borba za sam vrh ali samo zajedničkim snagama kako uprave tako i takmičara može se doći do željenog cilja.

U Bowling centru u Bačkom Dušanovu u toku je biznis liga. Dvanaest ekipa se takmiči za što bolji plasman. Sem sportskog dela Bowling je zabavnog i rekreativnog karaktera. Kao i svuda u svetu bowling je i kod nas naišao na veliko interesovanje među širom populacijom.

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.