Komentara: 0
Pregleda: 2326

Izabrano novo rukovodstvo u stonoteniskom klubu Spartak

23.12.2008. u 07:57h
<p>Na izbornoj skup&scaron;tini stonoteniskog kluba Spartak izabrano je novo rukovodstvo kluba. Novi predsednik sa četvoro godi&scaron;njim mandatom je Santo Robert. Po njegovim rečima prvi zadatak je bolja saradnja sa rukovodstvom kluba</p>
Izabrano novo rukovodstvo u stonoteniskom klubu Spartak

Najvažniji sportski rezultat je svakako da se prvoj ekipi obezbedi opstanak u društvu najboljih. Članovi upravnog odbora kluba su Santo Robert, Palfi Đula, Mrkić Đorđe, Matković Aleksandar, Berebji Ištvan, Vukas Đorđe i Dulić Igor. Potpredsednik kluba je Đorđe Vukas. Sportski direktor kluba je Đula Feldi. Lepa vest za sve u klubu je početak gradnje nove hale koja će većim delom biti namenjena za stoni tenis. Kada je u pitanju takmičarska sezona 2008/2009. prvoj ekipi Spartaka sledi borba za opstanak u društvu najboljih. U narednom periodu cilj kluba je da igrači ostaju u Subotici što bi značilo što bolji plasman i borba za sam vrh ali samo zajedničkim snagama kako uprave tako i takmičara može se doći do željenog cilja.

U Bowling centru u Bačkom Dušanovu u toku je biznis liga. Dvanaest ekipa se takmiči za što bolji plasman. Sem sportskog dela Bowling je zabavnog i rekreativnog karaktera. Kao i svuda u svetu bowling je i kod nas naišao na veliko interesovanje među širom populacijom.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2326
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.