• Pregleda: 3263

Ivanišević: Subotički penzioneri među najorganizovanijim

Udruženje penzionera u Subotici je jedno od najbolje organizovanih u zemlji i sa njim želimo saradnju u najboljem interesu penzionera u Subotici, rekao je državni sekretar u Ministarstvu rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Nenad Ivanišević.
Foto: hr-conference.org
Ivanišević: Subotički penzioneri među najorganizovanijim

Prisustvujući godišnjoj Skupštini ovog udruženja, Ivanišević je rekao da ovo ministarstvo i resorni ministar Aleksandar Vulin podržavaju rad udruženja i pozvao ih da konkurišu na aktuelne konkurse ministarstva.

"Razgovarali smo o konkretnim mogućnostima pomoći Udruženju penzionera i upoznali smo ih sa mogućnošću da apliciraju na otvorene konkurse pri Ministarstvu, te da na taj način ostvarimo sinergiju u najboljem interesu penzionera u Subotici" – rekao je Ivanišević Tanjugu nakon sastanka.

On je precizirao da Udruženje priprema projekat za konkurs ovog ministarstva koji je u toku i nada se da će biti kvalitetno pripremljen i u skladu s propozicijama, dok će komisija ministarstva doneti odluku koji će projekti biti odabrani na finansiranje.

Gradsko udruženje penzionera Subotica broji više od 14.000 članova i jedno je od najaktivnijih u Vojvodini. Članovima je na raspolaganju više sekcija različitog sadržaja, a udruženje ima i svoje odmaralište u Sokobanji.

Izvor: RTV

povezane teme

14
Vesko Odgovori
Penzioneri su tebe i Vulina jako zeljni, kao zadnji deo leđa belog luka. Mozda spremate jos
jedno umanjene penzija i plata, da vama bude zadosta, a nama pricate bajke. Okanite se Subotice.
Takvih kao vi ima dosta u nasem gradu.
niko Odgovori
kada je bio dir.gerontoloskog gradsko udruzenje je bila konkurentna firma ivanisevic je tada gledao samo kako da izvuce pare na tkzv.projektima .kako onda nije saradjivao sa udruzenjem penzionera?
scofield1986 Odgovori
Ovim putem saljem apel loklalnim i pokrijnskim medijima. Napraviti format emisije tipa "Keeping up with the Kardashians", "Dvornikovi" i sl. Gde bi se doticni sa slike pratio i snimao 24h. Izabrati najscene iz dana i staviti emisiju u udarni termin. Mislim da bi se tim potezom uspunila zelja doticnog za medijskom paznjom, a njegovi fanovi bi mogli da prate svaki njegov korak.
oprem dobro Odgovori
Članovi su ponajpre jer uplaćuju dodatnu posmrtninu. S tim žele da reše dostojnu sahranu jer jako dobro znaju da njihovi naj miliji neće skoro ništa dobiti od države kad umru Dok ovaj dodatak obezbeđuje kako takv pristojni ispraćaj E , sad to što oni u udruženju muljaju sa tim parama to je već druga priča s kojom trebaju da se pozabave istražni organi (naravno svi su pošteni )Ili da pitamo Vulina i Ivaniševića ,oni sigurno bolje znaju. U ostalom imamo mi i udruženje invalida rada gde su isto tako penzioneri i tek tamo se nezna ko pije a ko plaća Sam nihov predsednik se svojevremeno hvalio da je od žutih pre par godina dobio finu donaciju No s obzirom da on to udruženje familijarno vodi sve je papirološki pokriveno.
penzioner Odgovori
Ivaniševiću, koliko znam ti si se borio protiv Slobodana Miloševića, a sada si pusiborat sa jedinim predstavnikom partije Mire Marković. (Sramota). Nemoj više voditi brigu o nama penzioneruima, jer odkada ti vodiš brigu - penzije su smanjene.
Šta i ti si krenuo stopama Mirka Bajića. Promeniti 15 partija (stranaka) samo da bi bio u bilo kakvoj vlasti i imao koristi od politike.
baco Odgovori
Nije čudo što ih je Bog stvorio, već što ih je sastavio.
xjdhdhs Odgovori
Ajde dr.dzej mani se više muka nam je od tebe već. ...
karpov Odgovori
A jel pricao nesto o namestanju tendera za dogradnju starackog doma bez gradjevinske dozvole?
@penzioner Odgovori
Nikada se on nije borio protiv Slobodana Milosevica,nego se TEK posle 5 oktobra uclanio u DS-tacnije 2004,[*...*]
stormwatch Odgovori
Nemojte samo da se to dobro organizovanje Su penzionera okrene vama na stetu. :D
penzioner Odgovori
da bog da vam bilo ko nama
penzioner Odgovori
Dva penzionera su naj organizovanija ali ne za interes penzionera nego svoj interes dragica i stanko, oni nisu osetili smanjenje penzija jer to sve nadomeste kroz dnevnice ma svoim učestalim putovanjima.
Neka vulin i džej ne brinu dragica i stanko će glasati za vas.
cule Odgovori
Evo ga opet u javnosti nas BAte ZIVOJINOVIC koji u vreme SFRJ u svakom filmu morao ucestvovati ili DZON WEJN u Americkim filmovima i.. koji mora cesto da bude u javnosti na slikama cajta ili ce se lose osecati
Jos nisi ukapirao da ne licis na BRAD PITA
hahaha
joza Odgovori
ne znam sta je svama,borili smo se svih ovih godina da ode iz subotice da dobije neku funkciju u novom sadu ili bg da nas malo ostavi sa svojim montipajtonskim carolijama.uspeli smo,otisao a sad se opet bunite.cutite,nek ostane tamo jos par mandata
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.