• Pregleda: 2539

Ivanišević stalni predstavnik u EDE

Skupština Udruženja poslodavaca ustanova socijalne zaštite starih i odraslih lica Vojvodine, koju čine predstavnici najvećeg broja ustanova ovog tipa u pokrajini koje pružaju usluge socijalne zaštite desetinama hiljada korisnika, odlučila je danas da za svog stalnog predstavnika u Evropskoj asocijaciji direktora i rukovodilaca ustanova pružaoca zdravstvenih usluga starim licima (EDE) imenuje dr Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra u Subotici.
Ivanišević stalni predstavnik u EDE

EDE okuplja veliki broj udruženja lokalnog, regionalnog i nacionalnog nivoa i predstavlja neprofitnu organizaciju koja za cilj ima uspostavljanje približno istih standarda socijalne i zdravstvene zaštite starih u svim zemljama članicama.

Članstvo u ovoj međunarodnog strukovnoj asocijaciji doprinosi uspostavljanju saradnje i novih kontakata između kolega iz različitih zemalja, kao i razmeni dobrih iskustava u pružanju socijalnih usluga specifičnoj populaciji, kakva su stara lica. Asocijacija organizuje učešće predstavnika na redovnim konferencijama i panel diskusijama, kao i interaktivnu komunikaciju elektronskim putem po konkretnim temama.

Ovo imenovanje predstavlja čast kako za direktora Ivaniševića i njegovu ustanovu, koja već dugi niz godina nosi epitet referentne ustanove socijalne zaštite u Srbiji, ali i za Grad Suboticu, koji je i na ovaj način svrstan u lokalne samouprave koje imaju izgrađen sistem socijalne zaštite na najvišem nivou u našoj zemlji, saopšteno je iz subotičkog Gerontološkog centra.

Izvor: RTV City

povezane teme

8
ffilozoff Odgovori
Ja mislim da ni ovaj vise ne zna kolko ima funkcija,pa i pocasnih funkcija! Daj Ivanisevicu,nerviras narod ovog grada,smiri se malo,niko te ne dira,a i ne voli,cak i oni koji glasaju za ds!
Nikola Odgovori
Čovek se trudi, ... ali džab vam je svima DSovcima morate menjati odnos prema gradu i građanima
rax Odgovori
ovaj doktor ce nam tako dosaditi, vec godinama je u sve moguce programe i projekte umesan. [*...*]
kojot Odgovori
ма изаберите га за доживотног председника,заслужио је он то.човек је врхунски стручњак са ливадском дипломом...
Ronin Odgovori
sto je meni ovaj covek antipatican.....
Vesko Odgovori
Neznam da li je umesan u neku korupciju, ali je cinjenica da je mnogo isforsiran kadar, da se bez njega nista ne moze zapoceti i zavrsiti.Sto se tice livadskih diploma takvih imamo dosta, i to na malo vecim funkcijama.
boba Odgovori
Kolio je pametan sve puca oko njega koliko jos funkcija treba da radi jadan, mi ko da nemamo strucnjake pogledajte koliko ima strucnjaka na birou rada sramota !!!!!!
Nebojša Odgovori
Samo ima dobru podršku iz beograda.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.