Komentara: 79
Pregleda: 13566

Ivanišević reizabran za državnog sekretara

14.07.2017. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Ivanišević reizabran za državnog sekretara

Na jučerašnjoj redovnoj sednici Vlade Republike Srbije jedna od tačaka dnevnog reda je bila imenovanje javnih funkcija u ministarstvima. Nakon formiranja nove Vlade Srbije, imenovanja novog premijera i ministara, na red su došla i imenovanja na nižim nivoima funkcionera.

Odlukom Vlade Subotičanin dr Nenad Ivanišević ponovo je imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Ivanišević će, između ostalog, nastaviti da se bavi pitanjima migracione krize na teritoriji Srbije.

Novi ministar ovog ministarstva je Zoran Đorđević, u prethodnoj Vladi zadužen za vojna pitanja, a koji je zamenio ministarstva sa Aleksandrom Vulinom.

Ivanišević je rođen 21. februara 1972. godine, završio je postdiplomske studije "Ekonomska diplomatija", čime je stekao zvanje magistra Međunarodne ekonomije, a kasnije je stekao i zvanje doktora Ekonomskih nauka. U Gerontološkom centru Subotica radio od 1995. godine, a od 2001. do 2014. godine je i bio direktor ove ustanove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 79
Pregleda: 13566
Povezane teme

Nenad Ivanišević

ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.