Komentara: 1
Pregleda: 2432

Isprebijali poljočuvara

08.04.2009. u 20:14h
Izvor: RTV Yueco
<p>U poslednje vreme sve su učestaliji napadi na poljočuvare. Poslednji napad se dogodio pre par dana kada je isprebijan poljočuvar jer je zamolio, za sada nepoznata lica da ne bacaju smeće po okolini obradivih povr&scaron;ina. Napadači su pobegli, a policija je obave&scaron;tena o celom slučaju. Josip Horvacki iz Subotice je napadnut dok je obavljao svoju dužnost.</p>
Isprebijali poljočuvara

Za sada, nepoznato lice ga je nekoliko puta udarilo lopatom po telu i glavi. Tom prilikom nanete su mu telesne povrede. Horvacki obilazi teritoriju mesnih zajednica "Peščara " i "Zorka" i tri godine se bavi ovim poslom.Subotica je jedan od retkih gradova koja je uvela poljočuvarsku službu.Za sada je bilo četiri napada na poljočuvare.

U gradskom Odeljenju za poljoprivredu kažu da će sve uraditi, kako bi zaštitili poljočuvare.Napad na poljočuvara se tretira kao napad na službeno lice i spada u krivična dela.Ovakva dela moraju biti sankcionisana, kažu u Odeljenju za poljoprivredu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2432
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.