• Pregleda: 10594

Ispraćaj maturanata u Tehničkoj školi

Ispraćaj maturanata u Tehničkoj školi
U Tehničkoj školi Ivan Sarić juče je održan svečani ispraćaj maturanata.

Nakon poslednjeg časa sa odeljenskim starešinama,maturanti su se okupili u fiskulturnoj sali, gde je za njih priređen prigodan program tokom koga su najuspešnijim učenicima podeljene nagrade i pohvale.

Porodica Vukas, čiji sin Nikola je u januaru poginuo u saobraćajnoj nesreći a završio je ovu školu, smer za vozača, uručila je najboljem učeniku upravo sa ovog smera laptop. Porodica Vukas će, u znak sećanja na Nikolu, osnovati Fondaciju koja će na kraju svake školske godine najboljem “vozaču” dodeljivati nagradu za uloženi rad i trud.

Maturanti su svoj dan za pamćenje nastavili šetnjom kroz centar grada i fotografisanjem kod Plave fontane a potom i slavljem u sali Zorica.

Maturanti tehničke škole Subotica

Maturanti tehničke škole Subotica
Foto: G. Cvijanov
Izvor: RTV City

povezane teme

4
bosandzeros Odgovori
Hahahahahaha...kad smo se mi "opraštali" profesori se nisu ovako radovali, mora da su ovi još gori od nas... :)))
Rokford Odgovori
Ovo je lep prizor, i lep nacin oprostaja. Meni jepse od kupanja u fontani. Neki znaju za cega je izgradjen da se slika tamo a ne da se kupa :D A i odeca mi lepsa od onih obicnih majica. Nije dzaba tehnicka skola ;) Zelim njim puno srece i dobar poso.
Borko Odgovori
Rokford, kupali su se i ovi u fontani, nemoj da se brineš. Kupanje u fontani i matursko veče su dva različita događaja. :)
marko Odgovori
rokford lepo je biti informisan pa tek onda davati tu neke kom.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=T75v663Rg4Q&feature=share
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.