• Pregleda: 3331

Isplata subvencija od sutra

Isplata subvencija od sutra

Isplata regresa za repromaterijal za ratarsku i povrtarsku proizvodnju u iznosu od 14.000 dinara po hektaru obradive površine počeće sutra, 12. jula, izjavio je Tanjugu direktor Uprave za agrarna plaćanja Dejan Serdar.

"Do sada je u sistem za plaćanje već uneto više od 1,7 milijardi dinara, od ukupno 8,6 milijardi dinara, koliko je predviđeno da ove godine bude plaćeno", kazao je Serdar. On je kazao da će ta vrsta subvencije ove godine biti isplaćivana u dve tranše, a zemljoradnici će zahteve takođe podnositi u dva roka.

"Prvi rok je bio od 1. do 30. juna, a drugi je od 1. do 30. septembra", podsetio je Serdar, dodajući da svi koji uplate penzijsko-invalidsko osiguranje do 19. avgusta imaju pravo na podsticajna sredstva u iznosu od 14.000 dinara po hektaru. Serdar je napomenuo da će subvencije za registrovana poljoprivredna gazdinstva koja u svom posedu imaju više od 30 hektara obradive zemlje biti isplaćene već u januaru 2012.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
kobac Odgovori
E sad nek siroti PAORI isplate zaostale rate za Džondire,Maseje,klasove traktore i normalno da kupe sirotoj dici po koji audi ili Golf5 ranije su Paori vozili LADE sa sve velikim volanom popularno zvane ŽIGOLI al sad to više nije gazdački auto,al neka i zaslužili su trebalo je izlokat ono silno pivo kad su blokirali puteve,ŽIVELA SRBIJA,a nas koji smo pretrpeli isto štetu njihovim z...........a ko šiša,gadi mi se svaka stranka fuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.