• Pregleda: 12280

Isplata socijalnih davanja od petka

Isplata socijalnih davanja od petka

Isplata roditeljskog i dečijeg dodatka za jun, počeće u petak, 19. jula, saopštila je banka "Poštanska štedionica".

Istog dana, uslediće i isplata dodatka za negu i pomoć drugog lica, novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti), te isplata novčane naknade za rad hranitelja i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju za prošli mesec.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Jelena Horvat Odgovori
A isplata trudničkog i porodiljskog?
Gradjanin
@Jelena: Tu nadoknadu isplaćuje se iz gradskog budžeta preko fonda za zdrastveno osiguranje. Postoji dva načina isplate: jedan je da ti poslodavac isplaćuje zaradu pa on istu refundira ili da ti se direktno isplaćuje preko institucije koje sam ti naveo. Može biti problem jedino ako tvoj poslodavac nije predao svu moguću dokumentaciji pa zato kasni ili još gradska uprava nije donela rešenje pa zbog toga kasni. Moj savet ti je da proveriš prvo kod poslodavca a zatim u gradskoj upravi, drugi sprat mislim da je soba 214.
Jelena Horvat Odgovori
?
jeca Odgovori
Kada ce isplata nadoknade za nezaposlena lica!? Vec treci mesec ne objavljujete ovaj podatak!
Pera
Idi radi
Gradjanin
@Pera: Ona je radila pa je ostala bez posla inače tu nadoknadu ne bi primala, a i ta nadoknada je mizerna. Bolje čuvaj radno meesto, da te ne bi zadesila ista sudbina...
Ja Odgovori
Sram da vas bude non stop kenjate kako vlada
,, Bela kuga"a neplacate zenama naknade pa ti onda pravi decu mrs stoko crkli dabogda odreda
jeca
Da upravo tako. 31.decemb.2017. proglasena sam tehnoloskim viskom i jedna sam 251 radnika koji u u to vreme prosao kao ja. Neki su potpisali sporazumni prekid radnog odnosa ili pak kao tehnoliski visak, te stekla pravo na novcanu nadoknadu, koja iznosi 14.500 din. Tako da drari pamtni Pero gospodin Gradjanin ti je dao potpuno pravi odgovor. Moli Boga ili ako imas nekog pouzdanijeg da ne prodjes kao nas 251, pa ces i te kako da pitas i za tu mizernu nadoknadu, pozdrav!
Ja Odgovori
Znaci zeno nista od trudnicko porodiljske naknade
ashamed Odgovori
a šta biva sa državom (vlada, ministarstva,institucije) koja uopšte nema savesti i ničemu ne služi STANOVNICIMA TE DRŽAVE??? Zašto nema SAOPŠTENJA za isplatu REDOVNE NOVČANE NAKNADE za nezaposlene???
Nikolina Odgovori
Kada je isplata decijeg dodatka i socijalne pomoci za avgust u subotici??
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.