• Pregleda: 18719

Isplata socijalnih davanja od petka

Isplata socijalnih davanja od petka

Isplata roditeljskog i dečijeg dodatka, dodatka za negu i pomoć drugog lica, kao i isplata novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti) za decembar 2017. godine počinje u petak, 19. januara, najavila je Banka Poštanska Štedionica.

Takođe, od petka počinje i isplata novčane naknade za rad hranitelja i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju za decembar prošle godine.

Novčana nakanda osnovnih prava boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca za decembar počeće u subotu, 20. januara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
paga Odgovori
nije mi jasno kako neke moje komsije u selu primaju socijalnu pomoc 25 godina? kako je to moguce?
Uvek u pravu Odgovori
Ni meni nije jasno zašto mi za troje dece (svi učenici) već šest godina ne primamo dečji dodatak. Ja sa minimalcem i supruga sa neredovnim zaposlenjem.
jankovic gordana Odgovori
Kada CE stupiti na snagu novcana pomoc od 20000 hiljada na trece dete I pravo da majke idu u penziju da navrsenih 18 godina detetu
Saska Odgovori
Ne pisem u svoje ime jer sam davno otisla daleko trbuhom za kruhom.
Pisem u ime svih onih koji klece pred salterima socijalne pomoci gde ih obicni radnici omalovazavaju i hladno odbijaju.
Dajem primer zene koja je ostala na ulici bez igde icega.Zene koja mora da trpi uvrede na ulici zato sto je tu.Koja svakodnevno prezivljava stresove zbog nepravilnosti rada tih ustanova.Zapada sve vise u depresiju a nigde pomoci.
Gde je Gos.Vucic da vidi sve to?Radnici na salterima su samo radnici..a NE VLAST.BOG I BATINA.
Govorim o desavanjima u gradu u podnozju Kopaonika.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.