Komentara: 1
Pregleda: 1432

Iskustvena grupa za lični razvoj počinje s radom

14.10.2019. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" u saradnji sa Centrom za lični razvoj "Spektrum" pokreće novi ciklus aktivnosti pod nazivom "Otvorena iskustvena grupa". Prvi susret održaće se u subotu, 19. oktobra, u Omladinskom klubu "Skladište" od 10 do 13 časova, a učešće je besplatno.
Iskustvena grupa za lični razvoj počinje s radom

Iskustvene psihoterapijske grupe su prisutne širom sveta i predstavljaju popularan način da osobe rade na sebi kada za tim osećaju potrebu, tako što će o sebi otkriti nove kvalitete, dobiti podršku za otvorenost, razviti veštine međuljudskih odnosa, podeliti breme koje nose sa sobom. Zasnovane su na principima dobrovoljnosti, poverljivosti i dobronamernosti. Otvorenog su karaktera, što znači da osoba sama odlučuje o tome kada želi da prisustvuje i koliko često želi da učestvuje u procesu.

Predviđeno je da tematika svakog susreta bude drugačija, jer će sastav grupe prilikom svakog susreta biti drugačiji. Ove grupe nisu terapijske grupe, niti predavanja, već je akcenat je na boljem upoznavanju sebe, kroz iskustvene vežbe.

Grupu će voditi psihoterapeuti "Spektruma" različitih usmerenja, te će i metodologije rada biti drugačije (psihodrama, bajke, geštalt, mindfulness, art terapija, rad sa telom i druge).

Grupa je otvorena za punoletne građane, a kontraindikovana je za osobe koje imaju problema sa agresivnošću ili su u alkoholnom stanju ili psihotičnom šubu. Učešće je besplatno, uz prethodnu prijavu na e-mail: office@centarspektrum.com najkasnije do 17. oktobra. Da bi se jedan susret grupe održao, neophodno je da bude najmanje 10 prijavljenih učesnika. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1432
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.