Komentara: 4
Pregleda: 4149

Iskopali zemlju bez pitanja

20.10.2011. u 18:32h
Izvor: RTV Yueco
Iskopali zemlju bez pitanja

Našoj redakciji obratio je Tamaš Horvat koji tvrdi da su radnici “Puteva Srbije” bez njegovog znanja iskopali zemlju sa njive i ostavili krater. Za pomoć obratio se lokalnoj samoupravi i oni su mu odgovorili da će naredne nedelje advokatima “Puteva Srbije” i pronaći rešenje. U preduzeću Koridori Srbije kažu da su upoznati sa slučajem i da ga rešavaju.

Stanovnici koji žive u blizini Šebešićke stanice, gde se gradi Y krak tvrde da su ostali bez dela plodne zemlje na svojim njivama. Prema njihovim procenama radnici “Puteva Srbije” su uzeli oko 50.000 metara kubnih zemlje, što njima sada predstavlja problem jer kreću jesenji radovi u polju.

U preduzeću Koridori Srbije kažu da su upoznati sa problem. Naredne nedelje će njihove stručne ekipe da izađu na teren, kako bi videli tačno o čemu se radi.

Tamaš Horvat je rekao da kada se obavljala ekspropijacija zemljišta da su su svi ispoštavali šta su obećali i da si on i komšije zadovoljni.Zbog toga su neprijatno bili iznenađeni kada su videli da im nedostaje zemlje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4149
Povezane teme

Y krak

lokalna samouprava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.