• Pregleda: 1657

Isključenja vode u Novom Žedniku i Maloj Bosni, ispiranje vodovodne mreže na Radanovcu i Paliću

Isključenja vode u Novom Žedniku i Maloj Bosni, ispiranje vodovodne mreže na Radanovcu i Paliću

Zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu, u utorak, 23. aprila, doći do prekida u vodosnabdevanju naselja Novi Žednik, u periodu od 9 do 12 časova, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". U nastavku radova, kao i u sredu, četvrtak i naredni utorak, 24, 25. i 30. aprila, ispiraće se vodovodna mreža naselja, u periodu od 8 do 14 časova.

Takođe, zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu u Maloj Bosni, u utorak, 23. aprila, doći će do prekida u vodosnabdevanju tog naselja, u periodu od 9 do 12 časova. U nastavku radova, kao i u sredu i četvrtak, 24. i 25. aprila, ispiraće se vodovodna mreža naselja, u periodu od 8 do 14 časova.

Sezonsko ispiranje mreže naselja Radanovac i Palić sprovodiće se od utorka, 23. aprila, pa do narednog utorka, 30. aprila, u vremenskom periodu od 23:30 do 04:30, s prekidom radova za vreme uskršnjih praznika.

Iz nadležnog preduzeća napominju da se za vreme trajanja radova na ispiranju, očekuju značajno umanjeni pritisci u vodovodnoj mreži u Subotici, Radanovcu i na Paliću, te da su tokom ispiranja moguće i prolazne pojave zamućenja vode.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Ma Odgovori
zamucenje je prisutno i bez ispiranja vodovodnih cevi
Срећко Odgovori
Могло се то одложити за следећу,да не буде баш ове недеље...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.