Komentara: 0
Pregleda: 4548

Isključenja vode i ispiranje vodovodne mreže u više naselja

07.04.2019. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Isključenja vode i ispiranje vodovodne mreže u više naselja

Zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu, u ponedeljak, 8. aprila, u periodu od 9 do 12 časova, doći će do prekida u vodosnabdevanju naselja Mišićevo, dok će se u nastavku radova, kao i u utorak i sredu, 9. i 10. aprila, ispirati vodovodna mreža ovog naselja od 8 do 14 časova, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija".

Takođe, zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu u Višnjevcu, u utorak, 9. aprila, u periodu od 9 do 12 časova, doći će do prekida u vodosnabdevanju ovog naselja, a u nastavku radova, kao i u sredu, 10. aprila, ispiraće se vodovodne mreža naselja od 8 do 14 časova.

U sredu, 10. aprila, u periodu od 9 do 12 časova, zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu u Kelebiji, doći će do prekida u vodosnabdevanju ovog naselja, a u nastavku radova, kao i u četvrtak, 11. aprila, u periodu od 8 do 14 časova, ispiraće se vodovodna mreža naselja.

Zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu u Đurđinu, u četvrtak, 11. aprila, u periodu od 9 do 12 časova, doći će do prekida u vodosnabdevanju ovog naselja, a u nastavku radova, kao i u petak, 12. aprila, ispiraće se vodovodna mreža naselja od 8 do 14 časova.

Počevši od ponedeljka, 8. aprila, pa sve do subote, 13. aprila, svake noći će se vršiti i sezonsko ispiranje dela gradske vodovodne mreže, u vremenu između 23:30 i 05:00 časova.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da se za vreme trajanja radova na ispiranju vodovodne mreže, očekuju značajno umanjeni pritisci u vodovodnoj mreži, te da su tokom ispiranja moguće i prolazne pojave zamućenja vode. Dodaju i da će sugrađani, zbog predstojećih Uskršnjih praznika, biti blagovremeno obavešteni o nastavku radova na ispiranju vodovodne mreže.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 4548
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

isključenja vode

isključenja vode u subotici

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

radovi na vodovodnoj mreži

ispiranje vodovodne mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.