• Pregleda: 4069

Isključenja struje za 25. jun (utorak)

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 25. jun (utorak)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 25. juna doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 09:00 - 11:00 D. Domjanića, J. Ignjatovića, S. Jesenjina, I. Antunovića, Đ. Stantića, Jadranska, Skerlića, Idrijska, N. Dimić, Moravska, Ibarska, Drinska, D. Šimunovića, Đurđinska, Zadarska, V. Gortana, Ivangradska, Skenderbegova, Kolubarska, Kralja Zvonimira, Gundulićeva, Cankareva, Mačvanska, D. Jarnević, Ogulinska, Kladovska, I. Kukuljevića, Velebitska, Baranjska, Tiha, Kostolačka, Raška, Baranjska, Durmitorska, H. Lajoša, Titelska, S. Mukića, Mačvanska, I. Sarića, Braće Milašin, Radnička, Bjelovarska i Velebitska.

Krivaja

  • 09:00 - 13:30 u naseljima Krivaja, Bački Sokolac, Tomislavci i Gornja Rogatica.

Stara Moravica

  • 09:30 - 12:00 Stara Moravica sa okolnim naseljima.

Bački Vinogradi

  • 08:30 - 13:30 Ludoška, F. Mora, Rigo, E. Kardelja, Pap Pala, Željeznička, Igmanska, K. Ištvana i u okolini.
  • 08:45 - 14:00 1. Maja, Batinski put, Bolmanski put i Kendereš šor.
Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
anonym Odgovori
zeleo bi da kazem ko cita ovaj vest iz elekricne energie da prestanete uzimati struju na secund i vratiti,, ako mi se pokvari nesto u kuci ili izgori zbog vaseg gluposti kunem se da cu uci kod vas ali onda napravicu havariu... ili uzmite struju redovno i ne odma vratiti ,ili ostvatite.. nemojte naglo uzeti i odma vratiti jer to ne valja frizideru, sporhetu, televizoru,boileru idt... molim vas ovaj kommentar stavite gore.... kelebia u pitanju te iskljucivanja
Nezadovoljni Odgovori
Nece to ovde niko od njih procitati, ja ih vec 2 meseca zovem i uvek im je izgovor havarija i nastavljaju po starom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.