• Pregleda: 2222

Isključenja struje za 18. april (sreda)

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 18. april (sreda)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 18. aprila doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 11:30 - 12:30 Deo Segedinskog puta (stambene zgrade broj 25 i 29), deo Mihajla Pupina (stambena zgrada broj 4), deo Kizur Ištvana (stambene zgrade broj 11 i 13), deo Kiš Ferenca između Kizur Ištvana i Save Kovačevića.
  • 13:00 - 14:45 Svete Katarine između Laze Mamužića i Mažuranićeve i između Žarka Vasiljevića i Gajeve, Gogoljeva između Marije Bursać i Grgura Peštalića, Ivane Brlić Mažuranić između Gogoljeve i Mičurinove, i Gajeva između Marije Bursać i Ivane Brlić Mažuranić.

Gornji Tavankut

  • 08:30 - 14:00 Naselje Gornji Tavankut (okolina Yucom-a i okolina Sajca).
Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
???? Odgovori
Sada gde neće biti struje? "yucom" i "sajc" su u Donjem Tavankutu..Ovde piše u Gornjem da neće biti..
www.subotica.com
U zvaničnom dokumentu koji nam je dostavila Elektrovojvodina, a i koji stoji kod njih na sajtu, u pitanju su te ulice i Gornji Tavankut.

http://www.elektrovojvodina.rs/sl/mediji/Dana-18-04-2018-1234
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.