Komentara: 0
Pregleda: 2192

Isključenja struje (18.07.)

17.07.2013. u 12:01h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (18.07.)

Zbog radova na mreži sutra struje neće biti od 9 do 11 časova u Subotici u delu ulice Titusa Dugovića od Vlaha Bukovca do Milutina Uskokovića, početak Vlaha Bukovca do Titusa Dugovića, na kraju Ber Imrea od Vlaha Bukovca, i u Timočkoj ulici.

Od 8:30 do 10 časova na Aleksandrovim salašima na Senćanskom putu od Bunarića, od velike krivine prema auto-putu i u naselju Bikovo.

U Bajmoku takođe neće biti struje, ali od 8:30 do 9:30 u ulicama: Kralja Tomislava do Zvezdine, Zvezdina, Savska, Sremska, Zagrebačka, deo Marka Oreškovića, Dubrovačka, Trumbićeva od Omladinske, Subotička, Šaševi salaši, Dunavska, Hrvatska, Slovenska, Kratka, Zrinjska, Bočićeva, Maksima Gorkog, zatim Ive Lole Ribara između Bregovite i Maksima Gorkog, Franje Supila, Mala, Partizanska između Kapelske i Franje Supila, Kapelska, JNA od Kapelske do Golubove, Save Kovačevića, Nova, 11.Nova, Ružina, Željeznička, Kolodvorska, Beogradska, Golubova i Kanjiška.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2192
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.