Komentara: 0
Pregleda: 2183

IPA projekat Otvoreni Univerzitet

22.11.2011. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
IPA projekat Otvoreni Univerzitet

Otvoreni Univerzitet i Regionalna agencija za inovacije Velike Južne nizije Mađarska, u okviru projekta “Logik” ogranizovali su diskusiju na temu “Razvoj i inovacije u oblasti logistike u Vojvodini”. Cilj projekta je unapređenje ekonomskog razvoja putem uspostavljanja novih partnerstava i unapređenje ujednačenog teritorijalnog razvoja logističkih centara u prekograničnom regionu Srbije i Mađarske.

U okviru ovog projekta rađena su dva velika istraživanja, a jedan od rezultata usvojen ušao je u prostorni plan i Vojvodine i Srbije.

Učesnici u projektu iz Mađarske uradili su analizu koju su sačinili na osnovu upitnika u koji su popunjavala mala i srednja preduzeća. Nakon analize došlo se do zaključka.

Na sastanku je takođe prezentovana implementacija sistema za upravljanje voznim kartama i saradnja u logistici između Južne nizije Mađarske i Vojvodine, ali je predstavljen i logistički potencijal tehnoloških parkova Subotica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2183
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

IPA projekat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.