Komentara: 0
Pregleda: 2832

Inspekcija kontrolisala 20 objekata

20.07.2011. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Inspekcija kontrolisala 20 objekata

Komunalna inspekcija danas je započela akciju kontrole privrednika da li poštuju gradsku odluku o postavljanju reklama, bilborda i poslovnih imena u strogo zaštićenom delu grada. U ulici Dimitrija Tucovića kontrolisano je 20 objekata i prema rečima inspektora oko polovina je imala odobrenje, dok pojedinim privrednicima je naloženo da pribave potrebnu dokumentaciju ili da uklone objekte.

Odluka o uslovima i načinu postavljanja natpisa poslovnog imena, oglasnih sredstava, zaštitnih i tehničkih uređaja u Gradskom jezgru Subotice i na Paliću se odnosi na fasade zgrade, ograda i drugih površina na koje se može postaviti natpis poslovnog imena, oglasno sredstvo i zaštitni odnosno tehnički uređaj.

Uslove i način postavljanja određuje rešenjem Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotica i to postavljanje natpisa poslovnog imena, postavljanje oglasnih sredstava, postavljanje zaštitnih i tehničkih uređaja, održavanje, uklanjanje. Inspekcija će i narednih dana da nastavi da kontroliše privrednike da li imaju potrebna odobrenja i u planu je da do 1.septembra se uvede red i ukloni ruglo grada, koje predstavlja šarenilo raznih svetlećih reklamnih objekata.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2832
Povezane teme

reklame na fasadama

inspekcija

komunalna inspekcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.