Komentara: 0
Pregleda: 2564

Infostud organizuje "Mesec obrazovanja u Subotici"

24.11.2009. u 20:10h

Od 23. novembra do 23. decembra sajt znanje.infostud.com organizuje akciju "Mesec znanja u Subotici" tokom koje će se školama iz Subotice omogućiti popust od 50% na predstavljanje kurseva i organizovaće se kratak seminar za sve Subotičane o "7 navika efektivnih ljudi" u okviru koje će nekoliko najsrećnijih posetilaca dobiti nagrade# Prijavite se za besplatno učešće na predavanju „7 navika efektivnih ljudi" po metodu Stivena Kavija i naučite "recept" za balansiranje ličnog i poslovnog života, odnosno način da ostvarite svoje lične i javne pobede i postanete veoma efektivni ljudi.

Prezentacija će se održati 11.12.2009. godine u Subotici u 18h. O detaljnijim informacijama o mestu održavanja iste ćemo vas naknadno obavestiti.

# Posetioci prezentacije automatski učestvuju u nagradnoj igri. Neke od nagrada su tri knjige Izdavačkog preduzeća MATE d.o.o. "Mala crvena knjiga prodaje" bestseler majstora Jeffrey Gitomer-a, kao i dva kursa jezika po vašem izboru u školi Charing Cross, 5-8 kurseva engleskog jezika po Callan metodi škole Money is coming.

# Ovom akcijom Infostud želi da kod Subotičana podstakne jačanje svesti o neophodnosti usavršavanja tokom celog života, kao i da utiče na širenje izbora mogućnosti za usavršavanje u Subotici.

Za više detalja kliknite ovde


Subotičanima potrebno dodatno usavršavanje

Dve trećine Subotičana koji su u potrazi za poslom ostavili biografiju u bazi sajta poslovi.infostud.com smatra da je njihova računarska pismenost na visokom nivou i dobro barata Internetom, programima za rad sa dokumentima ili obradu slike.

Subotičani najčešće govore jedan strani jezik, dok se svaki peti sugrađanin koji je ostavio CV u bazi biografija sajta služi sa dva strana jezika. Po istom istraživanju svaki deveti Subotičanin govori tri i više stranih jezika.

Na osnovu analize oglasa na sajtu poslovi.infostud.com najtraženija kategorija posla (najviše objavljenih oglasa) u Subotici je trgovina za koju je tokom godinu dana objavljena četvrtina od ukupnog broja objavljenih oglasa, a najčešće u potrazi za prodavcima i agentima prodaje. Na drugom mestu po traženosti kandidata je kategorija srednji menadžment, za koju je bila objavljena desetina oglasa, a najčešće su to bili oglasi za menadžere prodaje.

Svega jedna trećina naših sugrađana je pohađala neku vrstu dodatne obuke izvan formalnog obrazovanja iako je nedavno sprovedeno istraživanje na sajtu znanje.infostud.com pokazalo da preko 90% ispitanika smatra da im je obuka koju su pohađali pomogla prilikom zapošljavanja i napredovanja u karijeri.

Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2564
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.