• Pregleda: 3010

Informatika za najstarije

Informatika za najstarije

U Gerontološkom centru je u toku realizacija projekta besplatne informatičke obuke za korisnike ove ustanove, koja će trajati narednih deset meseci.

U Računarskim radionicama za korisnike Gerontološkog centra praktikanti će kroz zabavu pružiti osnovna znanja sugrađanima u trećem dobu od osnovnim karakteristikama računara, upututi ih u korišćenje programa kao što su Paint ili Word, interneta i elektronske pošte.

Troje instruktora – praktikanata, inženjera informatike, angažovanih preko Nacionalne službe za zapošljavanje kroz program “Stručna praksa” radiće u radionicama, a dužina trajanja i broj časova biće ograničeni brzinom napretka korisnika u savladavanju materije.

Izvor: RTV City

povezane teme

4
Sanda Odgovori
Sledi nagradno pitanje za sve posetioce sajta: " od koga će Neša da nabavi kompjutere za ovu informatičku obuku bakica i dekica ? " Bravo, Vaš odgovor je točan - radi preuzimanja nagrade slobodno se obratite u DG Computers Olivera Dulića ! Hvala na učešću, dođite nam opet !
Suboticanka Odgovori
Dobrotvor je organizovao obuku za bakice i dekice da bi Oliver zaradio na kompjuterima! To je poenta price, bakice i dekice su ovde samo sredstvo za ostvarivanje cilja a sve upakovano pod kategorijom-dobrociniteljstvo i briga o starima!
pera Odgovori
Ovo je bruka!
clouseau Odgovori
Kako je on lep :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.