Komentara: 1
Pregleda: 4052

III Međunarodni susret oldtajmera za vikend

30.05.2013. u 15:24h
Izvor: RTV City
U organizaciji Međunarodnog oldtajmer Kluba „Subotica“, predstojećeg vikenda biće održan III. Međunarodni susret oldtajmer vozila „Kolo igra, tamburica svira“. Biće predstavljeno četrdesetak vozila i motocikala raznih marki, od 1922. do 1970. godine. Izložba će biti održana na nekoliko lokacija u gradu i van grada.
III Međunarodni susret oldtajmera za vikend

Na ovogodišnjem susretu oldtajmera, očekuju se vozila iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije. Kako bi veliki broj naših sugrađana imao priliku da pogleda izložbu, ove godine godine po prvi put će vozila, osim u gradu i na Paliću, biti izložena i u Tavankutu.

Inače, Međunarodni oldtajmer Klub „Subotica”, osnovan je 2010 godine. Udruženje broji 43 člana iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Slovenije, od kojih je šest iz Srbije. Nedavno je Savez istorijskih vozila Srbije, čiji je subotički Klub član, primljen u Evropsku federaciju oldtajmer vozila.

Prvog dana, u subotu, izložba vozila će od 11 do 14 časova biti postavljena u centru Tavankuta, a od 18 do 20 časova kod bazena na Prozivci. U nedelju će izložbu oldtajmera moći pogledati stanovnici Radijalca kod Česme Olimpijaca od 9 do 11:45 i Palićani od 12 do 15 časova kod Velike terase.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4052
Povezane teme

old timer

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.