Komentara: 0
Pregleda: 1091

I za Novu ništa novo

07.11.2008. u 19:52h
<p>Kako rtv Yu Eco saznaje, na Trgu će 31. decembra nastupiti Zvonko Bogdan i grupe Apsolutno Romantično i Balkan Ekspres. Za tro&scaron;kove organizacije novogodi&scaron;njeg dočeka Grad je izdvojio 2 miliona dinara. Subotica će se tako, nakon vi&scaron;e godina, pridružiti gradovima kao &scaron;to su Novi Sad, Beograd, Čačak, Ni&scaron; i Kragujevac čije vlasti već vi&scaron;e od decenije osiguravaju besplatnu zabavu svojim građanima za najluđu noć.</p>

Kako rtv Yu Eco saznaje, na Trgu će 31. decembra nastupiti Zvonko Bogdan i grupe Apsolutno Romantično i Balkan Ekspres. Za troškove organizacije novogodišnjeg dočeka Grad je izdvojio 2 miliona dinara. Subotica će se tako, nakon više godina, pridružiti gradovima kao što su Novi Sad, Beograd, Čačak, Niš i Kragujevac čije vlasti već više od decenije osiguravaju besplatnu zabavu svojim građanima za najluđu noć. Doček u Subotici će ipak i ove godine biti dosta skromniji u odnosu na navedene gradove i sa mnogo manje ekskluzivnim imenima s obzirom na to da su ovi izvođači već više puta nastupali u Subotici samo u ovoj godini. Još uvek nije poznato kakav doček će biti organizovan za Srpsku Novu godinu, ali je vrlo verovatno da će biti organizovan, posebno uzevši u obzir činjenicu da veliki broj Subotičana, bez obzira na veroispovest, redovno slavi i u noći sa 13.-og na 14-ti januar.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1091
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.