Komentara: 0
Pregleda: 3572

I predstave pozorišta "Kostolanji Deže" onlajn

14.04.2020. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
Od 27. marta i pozorište "Kostolanji Deže" emituje neke od svojih najboljih predstava onlajn, putem svog Jutjub kanala. Danas od 20 časova na programu je predstava "Urbi et Orbi" u režiji Andraša Urbana, titlovana na srpski jezik.
I predstave pozorišta "Kostolanji Deže" onlajn

Predstava "Urbi et Orbi", verbalno tekstualni oralitet postepeno napuštajući istoimeni komad Janoša Pilinskog, premijerno je izvedena 2007. godine u pozorištu "Kostolanji Deže", a koprodukcijski partner bilo je Udruženje "Maszk" iz Segedina.

U predstavi su igrali Marta Bereš (Moni), Andrea Erdelji (Žuži), Imre Elek Mikeš (Zoltan) i Arpad Mesaroš (Tibor), a režiju potpisuje Andraš Urban.

Komad je namenjen publici starijoj od 18 godina, a link predstave biće dostupan od danas od 20 časova, pa sve do četvrtka do ponoći. Predstava traje 70 minuta i titlovana je na srpski jezik.

Iako su ljubiteljima pozorišta omogućili da gledaju njihove predstave onlaj za vreme vanrednog stanja, iz Pozorišta "Kostolanji Deže" podsećaju da ne zaboravimo da se teatar dešava uživo, te da iščekuju kada će pozorište ponovo biti otvoreno i ispunjeno publikom.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3572
Povezane teme

pozorište kostolanji deže

vanredno stanje

pozorišna predstava

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.