Komentara: 17
Pregleda: 6717

I danas zatvoren deo Ulice Maksima Gorkog, trase saobraćanja autobusa usklađene sa radovima

07.12.2019. u 07:00h
Izvor: Subotica.com
Zbog nastavka radova na asfaltiranju dela Ulice Maksima Gorkog i u subotu (od 10 do 17 časova) će doći do privremene promene u trasi saobraćanja linija gradskog i prigradskog autobuskog prevoza.
I danas zatvoren deo Ulice Maksima Gorkog, trase saobraćanja autobusa usklađene sa radovima

Privremene promene u subotu se odnose na linije 3, 6 i 16 koje će u navedenom periodu (10-17 časova) saobraćati Kumičićevom ulicom.

Linije 3 i 6  će saobraćati Kumičićevom ulicom do Beogradskog puta do Ulice Matije Gupca odakle će se vratiti na uobičajene trase linija. Linija 16 će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice, zatim do Beogradskog puta, odakle se vraća na uobičajenu trasu linije 16.

Linije 4 i 8a će saobraćati od/do Međumesne autobuske stanice. Autobusi koji saobraćaju Senćanskim putem će koristiti stajalište „Mešc“ u oba smera.

Prigradske linije za Bajmok, Kelebiju, Žednik, Dušanovo, Đurđin i Tavankut će saobraćati Kumičićevom ulicom do Ulice Matije Gupca, kojom će saobraćati do stajališta „Lifka“, odnosno stajališta „Politehnička škola“ odakle će se vratiti na trasu linija.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Patria“ u smeru vatrogasaca, „Pošta I“, u oba smera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 6 dana
Komentara: 17
Pregleda: 6717
Povezana vest
Povezane teme
promena režima saobraćanja saobraćanje autobusa promena trase gradskog autobusa
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.