• Pregleda: 6572

I danas zatvoren deo Ulice Maksima Gorkog, trase saobraćanja autobusa usklađene sa radovima

Zbog nastavka radova na asfaltiranju dela Ulice Maksima Gorkog i u subotu (od 10 do 17 časova) će doći do privremene promene u trasi saobraćanja linija gradskog i prigradskog autobuskog prevoza.
I danas zatvoren deo Ulice Maksima Gorkog, trase saobraćanja autobusa usklađene sa radovima

Privremene promene u subotu se odnose na linije 3, 6 i 16 koje će u navedenom periodu (10-17 časova) saobraćati Kumičićevom ulicom.

Linije 3 i 6  će saobraćati Kumičićevom ulicom do Beogradskog puta do Ulice Matije Gupca odakle će se vratiti na uobičajene trase linija. Linija 16 će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice, zatim do Beogradskog puta, odakle se vraća na uobičajenu trasu linije 16.

Linije 4 i 8a će saobraćati od/do Međumesne autobuske stanice. Autobusi koji saobraćaju Senćanskim putem će koristiti stajalište „Mešc“ u oba smera.

Prigradske linije za Bajmok, Kelebiju, Žednik, Dušanovo, Đurđin i Tavankut će saobraćati Kumičićevom ulicom do Ulice Matije Gupca, kojom će saobraćati do stajališta „Lifka“, odnosno stajališta „Politehnička škola“ odakle će se vratiti na trasu linija.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Patria“ u smeru vatrogasaca, „Pošta I“, u oba smera.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

17
Ђоле Odgovori
А када су га то отворили па да ће га данас опет затворити за саобраћај у наведеном периоду? Молим за одговор па да се вратим у прошлост и да се провозам бар једном... Хвала уНапред... Тј. уназад или већ како....
bucko Odgovori
dal su zavrsili vec?
Magnum
nisu i neće skoro... privremeno zatvaranje a već 3 dana zatvoreno skroz...
AlwaysUltra Odgovori
Ove zgrade sa strane izgledaju kao Rumunija u doba Čaušeskua ...
Nikola
Eto prilike za ove zastitare subotickog nasledja da umesto sto mlate po gradu praznu slamu da se organizuju i skupe pare za adaptaciju neke od tih fasad
Pecaros
Znaci da napredujemo, za nekih 50godina ce je okreciti
Danijel Odgovori
Imam osećaj,da ovi putari ovo rade prvi put u životu!
Trovach Odgovori
Nadam se da ce kvalitetno to uraditi, kada vec toliko traje. Juce sam peske prosao trotoarom pored i video sam brojne pukotine u asfaltu. Pretpostavljam da to jos nije zavrseno i da nece ostati tako.
Lela
Haa ha haaa, hoće hoće, već je iscrtan.
Perica Odgovori
Sada je nedelja 12.45 i jos je zatvoren saobracaj!!!! Mislim da je svaki daljnji komentar suvisan, skidam kapu izvodacu radova i kompletnoj organizaciji. Polozoli su sa 10+
u prolazu Odgovori
no lepo, boli glava kako je asfaltirano ...
naj poznatija firma u ulici ...
na prolece moze ponovo, al sad za stvarno VOJPUT !!!
Jel' ovde projektant samo napravio 1/4 projekta ?
PA GDE JE JAVNA RASVETA ?!
Centar grada moz' bit i bez rasvete, bit ce dovoljno automobila koji ce osvetlit' ...
JEL ???
JOJA Odgovori
Svasta! Asfaltiraju u sred bela dana vikednom, 3 dana jednu ulicu i to sve na pola, kad pogledas ostale ulice katastrofa, sve sami profesionalci.
predugo traje Odgovori
U nedelju prosao sam biciklom kroz "privremeno" zatvoreni deo . Svaki kanalizacioni poklopac drugacije stoji i ni jedan nije u ravni sa asfaltom .
Dr sc. tro. Stormwatch Odgovori
Koliko sam bio super skeptichan o ovom projektu od 200 metara cija je izgradnja trajala godinu dana, toliko je odlicno sto su ta leva skretanja konachno napravljena....jeste da je to sve ad hoc improvizacija u stilu daj shta dash....ali barem je saobracaj malo sigurniji na toj deonici sada....
Dragica Odgovori
Kako tuzno i bedno izgleda Subotica sa ove slike. Kao da su slike iz Cernobila, fasade otpale, oronule, grooozno :(
Miloš Odgovori
bolje da je ostalo zatvoreno,šahte duboke po pola metra, točkove lomi,talasas asfalt... ko je to pustio uopšte u saobraćaj?
Lela Odgovori
Paaa sada se već negde nazire kraj. Pitanje je da li će i okolina biti sređena, popravljeni trotoari, uklonjen šut, preostao asfalt, pograbljicane rupe, sklonjeno smeće.......

Kolijko se svigde može videti to kod nas niko ne radi. Dođu iz kablovske, raskopaju, ovlaš zatrpaju, višak zemlje ostane po trotoaru, trake za obeležavanje , parčad kablova, flaše za vodu radnika ostanu na sve strane. Razbije se asfalt negde baci na stranu, postavi novi šut ostane i gomila sličnih primera.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.